Jan den Besten

veelzijdig kunstenaar in beeld, muziek en technologie

Follies bij club 3voor12 dB's

CLUB 3voor12

lees de Recensie

Natuurlijk kun je ook in het nieuwe seizoen elke laatste donderdag van de maand terecht voor lokaal en (inter)nationaal aanstormend talent in de leukste Club van Utrecht: Club 3voor12. In deze eerste club van het nieuwe seizoen internationale invulling door de Zwitserse one man electro rock n roll band URBAN JUNIOR. En uit Nederland niet minder dan vijf (!) topbands, te weten I Am Oak, the Follies, Shock & Awe, Grizzly Adams & Woost. Dat wordt een mooi feestje. reserveren via club@3voor12utrecht.nl!!

 

 

Met optredens van:

 

Urban Junior  (www.myspace.com/urbanjunior)
One Man Band Electro Rock 'n Roll op een van onze favoriete labels aller tijden: Voodoo Rhythm (al een aanbeveling op zich).

Woost  (www.woost.nl)
Timmert met het nieuwe album weer flink aan de weg en maakt met elke show nieuwe fans!

Als muziekhotemetoten als Gijsbert Kamer de loftrompet gaan steken, is argwaan doorgaans op zijn plaats. Maar zie, dit keer niet. I Am Oak is echt goed en de plaat On Claws ook!

the Follies  (www.badmintonerecords.nl/)
Improvisatie-trio met leden van voorheen In Julia's Mindscene is terug van weggeweest of was het nou weg van teruggeweest? Op Badmintone, het label waar we al geruime tijd niets meer van vernomen hebben...

Dance waar over nagedacht is...

De langverwachte debuutplaat van het trio Grizzly Adams (voorheen BoyLer) zou er dit keer wel echt eens kunnen zijn. Donkerbruine mannen-indie-wave-country-punk op Dying Giraffe records.

Zaal: 21:00 uur uur, entree gratis